Team Rynkeby på vej til Tour de France

Nedtællingen til Tour de France 2017 er I gang, og jeg kan ikke vente – for jeg er tilmeldt Team Rynkeby i år. Min søster-blog er jo blevet populær, og jeg føler mig nærmest som en lille celebrity.

Den 15. Juli går ”Touren” til Frankrig hehe. Målet er selvfølgelig Tour de France, og kort sagt er Team Rynkeby følgende: ”Projektet består af 1.700 cykelryttere og 450 hjælpere fordelt på 44 lokale hold fra seks lande: Danmark (18 hold), Sverige (13 hold), Finland (6 hold), Norge (5 hold), Færøerne (1 hold) og Island (1 hold).”

Så Team Rynkeby er bestemt vokset sig stort de senere år. Jeg er i god form, men ikke i cykelform – så jeg tramper løs med alt hvad jeg kan i disse dage. Jeg var forbi Cykelexperten.dk og få et rigtig godt Tour de France tilbud. For nok stiller Rynkeby cykler, forplejning og udstyr til – men JEG skal bare sidde på min egen cykel. Så valget faldt på en Giant Propel Advanced 1+ 2017, og hold da op for en cykel.

Giant Propel

Det JEG glæder mig allermest til ved denne tur er selvfølgelig alle de mennesker vi skal se på vores vej, men jeg glæder mig enormt til at de Tour favoritterne og mærke stemningen. Mit idol er klart Chris Froome, men jeg glæder mig til at møde Nairo Quintana, Richie Porte, Alberto Contador og Romain Bardet som alle ses som store favoritter.

En special ting i år er at vi i den danske afdeling af Team Rynkby har lavet en liiiille gave til løbsdirektøren. I “samarbejde” med regeringen vil vi også slå et ekstra slag for at Touren får start i København, måske i 2019 eller 2020.

I må vente og se hvad det er, men du kan se det på TV2 Tour ;-). For der er allerede sat et lille pressemøde og en event op. Men jo, vi har en overraskelse til Christian Prudhomme.

Men lov mig.. støt op om Cykelexperten.dk og deres fantastiske Tour de France 2017 cykeltilbud. Du kan bestemte forvente nogle særligt “gule tilbud”

Hold da kæft hvor jeg glæder mig til vi skal afsted i Team Rynkeby..

Som sagt er jeg ikke i cykelform, men jeg er i form. Check mit seneste billede fra min blog Girls in Chifon – kan i vente på jeg trækker i et par strammecykelbukser?

Vi se på landevejen…